Newsletter
Zapisz się na newsletter i odbierz 10% rabatu na pierwsze zakupy. Będziemy Cię informować o promocjach i nowościach
Darmowa dostawa
Darmowa dostawa Poczta Polska kurier POCZTEX lub kurier Pocztex już od 299,00 zł.
Tylko 9,90 zł
Paczkomaty InPost
Bezpieczne zakupy
  • Błyskawiczna realizacja zamówień
  • Bezpieczna dostawa
  • Różne formy płatności
  • Punkty za zakupy
  • Możliwość odbioru zakupów w siedzibie firmy
  • Gwarantowany zwrot pieniędzy (14 dni na zwrot towaru)
  • Szyfrowane dane i transakcje

Forma perforowana 35x11 cm SILVER-TOP PATISSE

Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
Cena: 43,80 zł 43.80
ilość szt.
Zyskujesz 430 pkt [?]
dodaj do przechowalni
Pin It

Opis

Forma do pieczenia tarty, mazurka, quiche 35x11 cm perforowana z wyjmowanym dnem z linii SILVER-TOP

Lubicie tarty ze spieczona, chrupiącą skórką? Ta forma jest dla was! Rozwiązanie wykorzystane przez Patisse przy formach do pieczenia pizzy i formach do pieczenia bagietek teraz dostępne także w formach do pieczenia quiche i tarty

Dodatkową gwarancją udanych wypieków jest wyjmowane dno.

Wykonana ze stali tłoczonej na zimno o grubości 0,6 mm, pokrytej warstwą srebrnej powłoki nieprzywieralnej WHITFORD XYLAN. Powłoka o grubości 10 mikronów nakładana elektrolitycznie.

Forma jest bardzo sztywna i stabilna.

Mikroperforowana forma zapewnia lepszą cyrkulację powietrza, a ciasto w niej upieczone jest jest rumiane i chrupkie. 

Forma może być używana w temperaturze do 230 st. C. 

Formę należy myć ręcznie w ciepłej wodzie używając łagodnych detergentów i dokładnie osuszyć. 

Nie należy myć w zmywarce.

Przed pierwszym użyciem formę należy wygrzać przez 10 minut w piekarniku w temperaturze 180 st. C.

Wymiary formy: 35x11 cm

Materiał: stal węglowa tłoczona na zimno

Powłoka: Whiford Xylan

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Opinie o Włoszczyzna w Okazje.info
Pobieranie danych...
Sklep internetowy Shoper.pl